All the single ladies

All the single ladies
All the single ladies, now put your hands up

Up in the club
We just broke up
I'm doing my own lil' thing
You decided to dip
And now you wanna trip
Cause another brother noticed me
I'm up on him
He up on me
Don't pay him any attention

'Cause I've cried my tears 
For three good years 
You can't be mad at me
 
Cause if you like it then you shoulda put a ring on it
If you like it then you shoulda put a ring on it
Don't be mad once you see that he want it
If you like it then you shoulda put a ring on it

I got gloss on my lips
A man on my hips
Hold me tighter than my Dereon jeans
Actin' up
Drinkin' my cup
I can care less what you think
I need no permission
Did I mention?
Don't pay him any attention
Cause you had your turn
And now you're gonna learn
What it really feels like to miss me

Cause if you like it then you shoulda put a ring on it
If you like it then you shoulda put a ring on it
Don't be mad once you see that he want it
If you like it then you shoulda put a ring on it

Don't treat me to these things of the world
I'm not that kind of girl
Your love is what I prefer, what I deserve
Here's a man that makes me then takes me and delivers me
To a destiny, to infinity and beyond
Pull me into your arms
Say I'm the one you want
If you don't, you'll be alone
And like a ghost I'll be gone

All the single ladies
All the single ladies, now put your hands up

Cause if you like it then you shoulda put a ring on it
If you like it then you shoulda put a ring on it
Don't be mad once you see that he want it
If you like it then you shoulda put a ring on it


Ett mål.

Jag har ett mål. Innan jag har fyllt 21 (2/11-2010) ska jag ha 100 000 (Ett hundra tusen) på mitt sparkonto. Det är ett bra mål. Om jag klarar det så ska jag göra något roligt för pengarna. Eller inte allt, men jag ska unna mig något. Jag tror faktiskt att jag kan uppfylla mitt mål. Sen jag började spara på riktigt, efter jag började att jobba, har jag bara tagit ut pengar från sparkontot en gång. Och det var en liten summa pengar. Och jag är faktiskt duktig på att stoppa in en del av lönen på spar. Så jag ska se till att jag uppfyller mitt mål.
Planen för att komma till 100 000 är. trummvirvel tack! Jobba!

Önska mig lycka till!

Tjuvlyssnat

En tjej och en kille ~ 16 står i en tunnelbanevagn och leker "tumkrig".
Killen: One, two, three, four, I declare a thumbwar...
Tjejen (fyller i): Five, six, seven, eight, I used this hand to masturbate!
Killen (efter en stunds tänkande): Äh, jag kör ändå.


Semester

Idag har jag kollat runt på resor till sommaren och vintern. Till vintern - Los Angeles. Till Sommaren - Hyra en stuga någonstans i Sverge. Men LA resan kommer inte att bli av. Det var väldigt dyrt med hotell och flyg. Vill ju inte göra av med hela sparkontot :P
Men att hyra en stuga i sommar ett par dagar vore mysigt. Bada lite, ta det lungt, sola och äta gott. det skulle vara jätte skönt. Men så jobbar jag ju hela sommaren så det får bli innan midsommar eller i mitten av augusti. Och så måste jag så klart ha någon att åka med :P Det är kanske det viktigaste, att ha någon med.
Om inte en stuga i Sverieg så kanske en utlandsresa. Egypten? Grekland? Italien? Sydafrika?

Vad som helst skulle vara skönt. Men bara att få komma bort! :)


Happy birthday

Malin elisabeth Ilbäck fyller 20 år om 188 dagar.
Född för antal dagar sedan: 7 117.

Börjar bli rikitgt gammal :P



090426


090425

Just nu känns allt hopplöst. Jag vet vad jag har gett mig in i, men kan ändå inte rå över vad jag känner. Vet inte alls hur någonting kommer att sluta. Jag borde gå vidare men tänk om det finns en chans att allt blir bra igen. Jag försöker inte ens gå vidare. Men jag borde verkligen göra det. Jag kommer att såra mig själv annars. Men hur fan kommer man över någon man älskar med flit?! Eller är det så att tiden läker alla sår?

Min värsta mardröm har slagit in. Jag är ensam.

Jag vill ha dig

Jag vill ha dej trots allt.
Jag vill ha dej ändå.
Jag vill ha dej utan sans.
Jag vill ha dej just nu,
utan väntetid,
utan förklaringar och helst utan dans.

Jag vill gå härifrån och ta en taxi fort.
Jag kom hit bara för att jag vill ha dej.
Jag vill ha dej.
Jag vill ha dej, är det riktigt klart eller
ska jag förklara mig?

Oh la la Jag vill ha dej!!!


ordlös



inga ord behövs

Flipperspel

Idag är jag helt slut. Så här trött har jag inte varit på hur länge som helst. Det kan ha att göra med att jag var själv på jobbet. Denna vecka är jag på stålhamraskolan igen. Men är vikarie för George(gubbfan). Och så skulle det komma en annan tjej idag som skulle vara vikarie för den nya tjejen som är sjuk. Men då blev hon också sjuk så jag blev helt själv. Så i morse var det stressigt. Det är väldigt många ställen som vill ha sitt städat innan 8.15 då barnen börjar. Men det är ömöjligt att göra två personers jobb när man är själv. Hinner knappt mina egna ställen på morgonen. Så jag har stressat hela dagen idag. Så kväll blir det nog till att somna tidigt. Skönt :)

Nu har jag jobbat så mycket att jag vill vara ledig och åka iväg någonstans. Kanske i Sverige. Bo på ett mysigt hotell i en mysig stad. Eller varför inte bila genom Sverige. Eller halva Sverige! Eller utomlands. Men då till en huvudstad. London? Warsava? Madrid? Någonstans. Vart som helst. Men det komemr inte att hända. För jobb har hur länge som helst. Är inte ledig någonting i sommar så det får väl bli till hösten jag får resa. Måste ha en reskompis också. Någon som känner sig sugen?

Ska spela lite flipper nu. Är det förresten någon som har ett bra tips vart man kan hitta bra flipper spel på datan? Vill spela något roligt! =D

Vi hörs. Puss och Kram

Ed Westwick





      



Jag har dött och kommit till himlen

Jonas

Trevligt att du har hittat hit.
Vem är du?

Körkort nästa!



Tröja jag köpte igår. Är riktigt fin på faktiskt :)

Idag har jag varit riktigt duktig och tagit tag på körkortsdelen. Boka faktiskt både halkan och drogkursen, på gillingebanan. Jag var riktigt nöjd med mig själv tills Adam ringer och frågar om jag vet hur långt det är till Gillinge. Så jag blev tvungen att ringa och avboka allt för att få pengarna tillbaka. Allt som allt gick det på 2000 kr. Kvinnan som svara i telefon som jobbade på kundservice lät riktigt sur. Kan de vara för att jag fem minuter efter ha bokat och betalt vill ha pengarna tillbaka? De gick bra i alla fall, men det kommer väl dröja någon dag innan pengarna kommer in på kontot. Så tills dess har jag 17 kronor på mitt konto. Men det ska nog gå bra. Men efter som jag hade avbokat ringde jag till min körskolan, pedalen, och frågade om dom hade en drogkurs och till min glädje hade dom det. Men inet förens den 16 maj. Det är en lördag och jag är ledig också. Typiskt.
Men stolt över mig själv är jag. Ett steg närmre körkortet! :D

The notebook



Se its not gonna be easy! Its going to be really hard;
We´re gonna have to work at this everyday,
but I want to do that because I want you.
I want all of you. Everyday, forever.

You and me everyday

090419

Hej! Vad trevligt att ni har hittat hit! Hur mår ni?
Själv mår jag bra. Har nästan helt blivit av med min förklyning nu. Är bara lite täppt i näsan och lite lock för öronen.
Helgen har varit lugn. Som vanligt. Helt dött. Igår körde jag till södertälje och åt en lunch med pappa. Sen åkte vi hem och pappa åkte vidare till Monica och jag och Jimi var ensama hemma. då blev det tacos och Robinson. Åh vad jag älskar Robinson. Alla intriger och tävlingar. Alla olika människor. Jag tycker det är hely underbart. Bara Christian åker så är jag nöjd. Han kan jag inte med. Förstår inte vad han ska ner till robinson, som är ett överlevnadsprogram, och fuska. Köpa mat av en vakt när alla andra svälter. Jag fattar inte vad han tänker med.

Idag vaknade jag tidigt och bestämde mig för att åka in och jobba. Så jag tog 10 bussen in till jobbet. Så i morgon blir det sovmorgon. Jag får sova ända till 06.45! Woho! Lite bättre än 05.20 i alla fall.
Sen gick jag på stan en timme innan jag åkte hem. Jag hade inte tänkt att köpa något med jag gick in på Vero Moda, som jag inte varit inne på på envighet. Väl där hittade jag en super söt tröja. vå på trosor och en väska. Lägger upp bilder på de sen.

Nu ska jag kila. Vi hörs när vi hörs. Ni får hade så bra så länge.
Puss och Kram

090417

The lift goes up where we belonge....

God kväll alla underbara!
Vad gör ni? Jag har precis sett på Så ska det låta och väntar nu på att Berg flyttar in. Så ska det låta är mitt favorit program. Jag älskar det. Tycker det är mysigt med tävling och man sitter och sjunger med på låtarna man kan.

Idag har jag sett ett nytt vårtecken. Förra veckan såg jag att tussilago har plippat upp. Och idag såg jag att även vitsiporna har kommit fram. Det känns verkligen bra. Snart kanske det blir sommar och varmt också..

I tisdags var det möte på Lådbilslandet för att göra schema. Jag ska jobba i cafét för 4 året i rad. Men denna gång blev schemat HELT galet. Jag jobbar som mest 26 dagar i rad. Som mest är jag ledig 6 dagar i rad och sen har jag två dagar ledigt i början av sommaren. Det riktiga börjar efter midsommar och håller på i sju veckor. Innan är det bara helger ett par veckor och sen likadant efter de sju veckorna.

Måste springa. Berg har börjat! :D


Om dom bara gav oss chansen



Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar

Gratis skor

Bli medlem :D

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=7731

Robert Gustafsson och Martin Stenmark

Robert och Martin kan konsten att underhålla

Titta här

Kärlek

Såg tidigare ett djurprogram som gick på svt. Det handlade om en ung leopard som var på jakt. Hon hittade en babian som hon dödade och tog upp till ett träd. När hon har tagit upp den till trädet upptäcker hon att babianen som precis dödat och ska äta upp har en nyfödd unge som bara är nån dag gammal. Leoparden visst inte vad den skulle göra. Men modersinstinkterna slog på. En hyena kom och blev nyfiken men då tog leoparden babianungen och glömde ungen på ett säkert ställe och skrämde sedan bort hyenan. När allt var lungt igen gick hon och hämtade ungen. Hon följde varje steg babianungen tog och släppte aldrig blicken från henne. Så himla fint. När natten kom tog hon babianungen upp till trädet och de båda sov sov tätt in till varandra. Men nattens kyla tog tyvärr död på en lilla ungen.
Men det hela var så himla vacker. Leoparden kunde inte äta döda den lilla ungen och eftersom hon hade dödat mamman tog hon sitt ansvar och tog hand om ungen. Ett väldigt udda par men så vackert.


Gravid

Helgen har varit bra.
I fredags hjälpte jag pappa att byta däck på bilen och fixa punka på min cykel.
I lördags träffade jag Emelie i Södertälje. Sen grillade familjen på kvällen.
Idag har jag hjälpt pappa att göra rent bilen innuti och så har vi planterat om alla blommor i huset.

Måste bara berätta att inatt drömde jag att jag var gravid. 5 dagar från att föda. Hade väldigt stor och vacker mage. Men de hela kändes väldigt äkta. När jag vakna var jag tvungen att titta och känna på magen. Trodde på riktigt att jag var gravid. Kanske ska göra ett test :P

Nu är det Gosip Girl.. måste rusa!

Turnaround, bright eyes

Every now and then I get a little bit lonely,
and you're never coming round...

Every now and then I get a little bit tired,
of listening to the sound of my tears...

Every now and then I get a little bit nervous,
that the best of all the years have gone by... 

Every now and then I get a little bit terrified,
and then I see the look in your eyes...

Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart

Turnaround...
Every now and then I get a little bit breathless,
and I dream of something wild...

Every now and then I get a little bit helpless,
and I'm lying like a child in your arms... 

Every now and then I get a little bit angry,
and I know i've got to get out AND CRY

 
Every now and then I get a little bit terrified,
but then I see the look in your eyes...


Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart

And I need you now tonight,
And I need you more than ever,
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever,
And we'll only be making it right,
'Cause we'll never be wrong...
Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time...
I don't know what to do and
I'm always in the dark
We're living in a powder keg
And giving off sparks!!!
I really need you tonight!!
Forever's gonna to start tonight
Forever's gonna to start tonight

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart

Död

Död. Så känner jag mig. Har nog blivit pollen allergiker. Måste till vårdcentralen på tisdag för att kolla upp det.
Idag har jga i alla fall hjälpt pappa att byta däck på bilen och laga punka på min cykel. Kan inte sitta inne en sån här dag även hur täppt i näsan jag är. Har också lagat påskmat till familjen idag. Blev mycket gott. Senapssill och prinskorv. Det är så gott :D

Ska se på så ska det låta om 20 minuter sen ska lägga mig i sängen och läsa sista delen av stig larsson trilogin.
Vi kanske hörs senare.
Ta hand om varandra.
Puss och Kram

Sjuk

Är jätte föykyld. Håller på att dö känns det som.
Har vaknat ett par gånger i natt för att jag är så täppt i näsan. Och så vakna jag en gång för att jag låg på kattens svans och en annan gång av att hon vill ut. Kattjäveln har väckt mig nästan samma tid i en veckas tid nu.

Hoppas jag mår bättre i morgon. Det är ju ändå påsk och fint väder. Och kanske blir det utgång? :)


Förkyld eller pollen?

Äntligen är det helg. Det ska bli riktigt skönt att få sova imorgon.
Idag mår jag inte alls bra. Känner mig jätte hängig. Antingen har jag blivit förkyld eller så har jag blivit allergisk mot pollen. Jag hoppas för mitt liv att det INTE är pollen. Jag är jätte glad att jag inte är allergisk mot någonting och att jag inte har råkat ut för någon allvarlig sjukdom. Så att bli allergisk mot pollen nu vore ingen höjdare.

Idag har jag jobbat sista dagen med gubbfan. Vädligt skönt. Fick till och med sluta lite tidigare. Efter jobbet träffade jag Adam en lite stund. Hämtade en film och pratade lite.
Efter de träffa jag pappa och jimi på stan och vi åkte vidare till Ica Maxi. Där såg jag en annan gubbe jag inte är så förtjust i. Han ger mig dåliga vibbar. Är lite obehagligt att vara omkring han. Så han hoppas jag inte behlöva jobba med i sommar.

På Ica Maxi så köpte jag och Jimi filmen Supersugen. Så den ska ses på i helgen också.
Nu är jag alldeles för trött för att sitta här.
Vi hörs imorgon.

GLAD PÅSK :D


Snart långhelg :D

Snart är det äntligen långhelg. Ska bli riktigt skönt faktiskt!
Och imorgon är min sista dag på stålhamraskolan med gubbfan för denna gången. Hoppas jag. Jag orkar verkligen inte med gubbfan jag jobbar med. Allt han gör stör jag mig på. Precis allt. Skulle jag vara där lite längre så skulle jag skjuta skallen av mig själv. Eller säga upp mig :P

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Adam en snabbis. Det ska också bli väldigt skönt. Träffas och ses en liten stund. Det kan behövas. Så hoppas att det går bra.

Idag fick jag mina madagaskar filmer så i helgen blir det att titta på madagaskar! Någon som vill titta med mig? :)


Och välkommen hem Emelie! :D

TITTA

Ni måste titta! Så himla roligt! :D

Titta här

shepherd tofflor

shepherd tofflor efterlyses. Måste ha ett par nya. Dom jag har nu har jag gått ut, hälen är helt utsliten att de nästan inte finns någon kvar. Så jag måste ha nya. Är det någon som vet vart man kan köpa ett par. Och det ska vara i butik och inte på internet. Alla tips är världefulla :D



För en stund sen beställde jag två filmer. Madagaskar och Madagaskar två. Jag har inte sett andra filmen men den första var ju jätte rolig så jag blir nog inte besviken. Så jag ser fram emot att få dom filemr i veckan :D


Lördagen

Igår var min mycket goda vän Sara Ritzen här. Hon kom med bussen från strängnäs och jag och pappa hämtade upp henne i centrum. Eftersom vi skulle till Södertälje allihopa passade jag på att övningsköra in till stan. När vi kom till stan så gick vi och kollade i affärer, sen bestämde vi oss för att ta en fika så vi gick till tratten och köpte oss ett winerbröd och en dricka och gick ut och satte oss. Det är så mysigt nu när man kan sitta ute och fika. Där satt vi i alla fall och fika och prata om allt möjligt. Efter fikat blev vi sugna på en glass, eller två glassar :P blev två magnum, en strawberry och den andra var en ny.. kommer inte ihåg vad den heter men den kommer i en kartong istället för papper.. den var i alla fall ganska god, men strawberry är fortfarande min favorit :D
Vi tog vora glassar och satte oss nere på maren och njöt av solen :)
Efter ett par timmar i stan åkte vi hem till mig och åt pizza innan Sara var tungen att åka hem.
Det var en väldig trevlig lördag som måste göras om snart igen. Vi träffas alldels för sällan.


Sara Ritzén

SATC

Woho! 28 maj 2010 har andra Sex and the city filmen världspremiär!
Nedräkningen har börjat :P


Let Love Rule

innan du älskar lär dig att gå i snön utan att lämmna nåt spår






090404


städ

Igår var en riktig städdag. Först städa 8 timmar på jobbet och sen när jag kom hem började jag städa. Jag skule bara damsuga lite snabbt men jag fastnade i köket. På något sätt fiick jag för mig att börja storstäda hela köket. Så jag börja skura, skrubba, damma och allt. Efter två timmar började de bli jobbigt men var tvungen att avsluta jobbet.. så sammanlagt tog det kanske tre timmar att städa köket. Ungefär 11 timmar städ blev det för mig igår.

Pratade med Adam igår också. Hela 17 minuter. Så länge har vi nog inte pratat i telefon på typ  två år :P
Men det kändes bra i alla fall. Mycket bra. Men jag saknar han.

Idag ska jag träffa Sara. Vi ska in till Södertälje och fika och mysa :P :D
Skriver mer sen! Puss och Kram

tack..

Tack för erat stöd. Men är det något jag inte klarar av så är det när folk säger att jag förtjänar något bättre.
Att jag träffade Adam är det absolut bästa som har hänt mig. En bättre kille går inte att hitta. Visst att vi bråkade ganska mycket, men vi älskade varandra mer. Han har varit min allra bästa vän i nästan tre år. Jag kan inte hata honom. Jag vill inte hata honom. Inte ens tycka lite illa om honom. Det går inte. Man kan inte rå för vad man känner. Han är inte kär och jag får acceptera det. Men jag hoppas att han en dag ska bli kär i mig igen. Och när den dagen kommer så kommer jag ta emot han med öppna armar. Men att jag förtjänar bättre är strunt. Han är det bästa.


RSS 2.0