Strålande sol

det är så himla fint väder ute idag. Känns tråkigt att behöva sitta inne och plugga och snart har jag tvättstuga också. Inte alls roligt. Hoppas att vädret håller i sig till helgen då jag är hemma och slöar. Kommer nog spendera min helg i vår nya hammock. Så underbart skönt!

Ska skriva lite på mitt paper nu innan tvättstugan klockan två. Sen nån gång innan sju måste jag till vårdcentralen igen. Och diska måste jag också göra. Gud vad tråkigt.

Hoppas ni har det bättre! Puss


När jag kommer hem måste jag åka och hälsa på kossorna! Tänk om det finns en liten bebisko..det skulle vara underbart

Vårdcentralen

Idag har jag besökt vårdcentralen för att kolla upp varför jag har ont i magen och mår illa. Dom klämde lite på magen, fick lite kiss och tömde mig på blod. Men inget hitta det. De vet inte varför jag har ont. De tyckte att om det inte blir bättre ska jag kan gå till gyn och kolla eftersom det är i nedre delen av magen jag har ont. Så vi får se hur det blir. Men jag var inte gravid i alla fall. Skönt att veta det.

Till något annat. Se vad gott vi åt igår.


Stekt kyckling och paprika med bulgur och egengjord tzatziki. Super gott!

01.30

Nu säger jag god natt.
Jag och Jessica har varit elaka mot folk på fia med knuff större delen av kvällen. Väldigt roligt faktiskt.

Nu ska jag sätta på sex and the city 2 och försöka sova. Få se om Johan kommer hem innan jag somnat.
God natt

Simpsons

God kväll.

Väntar på att simpsons ska börja. Önskar att det var ett simpsonmaraton men icke.
Johan är Köpenhamn på fest med Telia. Själv ligger jag i sängen och kommer nog göra det hela kvällen. Har ganska ont i magen nämligen. Har haft det över en vecka och inatt vakna jag flera gånger av att jag hade ont. Inte så roligt, men på måndag har jag fått tid hos vårdcentralen i alla fall, så får se vad dom säger.

Har köpt fiskskoppa till middag. Vet inte om jag tycker om det, har nog aldrig ätit det, men den såg så himla god ut på förpackningen så jag köpte den. Köpte också frukt så om soppan inte är god så överlever jag ändå.

Idag var sista dagen på Glorias. Både skönt och lite tråkigt.
Nä nu börjar Simpson snart.

Hade fint! Puss på er.

God natt

Har gosat ner mig i sängen med vindruvor och choklad. Ska se på filmen dumpa honom. En av mina favorit filmer faktiskt. Hoppas att ni får en bra kväll!


110527

Hallå igen. Nu har dom sagt grilla typ tjugo gånger och fasiken vad sugen jag blev på att grilla nu. Antar de är de dom vill?

I alla fall. Fan vad tiden går fort. Om precis en vecka åker jag hem. Man kan säga att jag flyttar hem då. Åker bara ner några dagar nästa gång och då för att flytta saker. Ska blir skönt att komma hem men lite tråkigt att åka från Lund. Det är ju faktiskt en väldigt fin stad. Och nära till Köpenhamn. Om det är fint väder ute imorgon åker vi nog till Köpenhamn. Hoppas verkligen de blir bra väder för jag gillade verkligen den staden!



Jimi Totte och Jag förra helgen då vi (Jag och Johan) var på överraskningsbesök i Nykvarn

UT

Pannkakorna var supergoda. Men dom sista blir alltid finast, då när man har blivit mätt på dom fula. Varför är det så?

Nu ska jag ut och springa en stund innan Criminal Minds börjar. (skryt skryt)

Hoppas ni har haft en bra dag! Puss


What to eat?

Torsdag idag. Fast jag tycker nog allt att det känns som det är fredag.
Idag har jag pluggat lite. Måste plugga lite mer idag. Måste måste måste. Men det klarar jag!!! Peppa peppa!
Idag kommer Johan hem lite senare också så jag får äta själv. Nu är valmöjligheterna oändliga. Vad ska jag välja? Eller igentligen är de inte så, har ingenting i kylskåpet. Men affären och restaurangerna har ju hur mycket mat som hellst. What to eat. Subway? Kycklingsallad från valentino? Grillad kyckling från ICA? Rostbiff? Kinamat? Maxburgare? JulPåskMidsommarmat(prinskorv, sill och potatis)? Plockmat? En fet köttbit? Chips och dipp?

Nää det blir nog pannkaka. Två ägg har vi hemma. Och mjölk och mjöl. Perfekt, då behöver jag inte gå ner till affären eller till stan. Perfa.

Nä nu ska jag återgå till pluggandet. Hade!

110518

Äter de sista från rabarerpajen just nu. Ska alldeles strax ner till banken. Har rensat lite från spargrisen och ska sätta in lite på sparkontot tänkte jag. När jag ändå är nere på stan lär jag väl passa på att titta lite i butiker. Skulle vilja köpa ett par nya skor men jag tror jag håller mig. Måste spara pengarna till ett par byxor. Har inte många kvar som passar längre.. Fast jag har heller inte så många skor jag tycker om heller... Får klura på den lite..

Hoppas ni får en bra dag. Och hoppas inte solen skiner på er för det gör den inte här. De har den inte gjort på typ en vecka..



Köpenhamn

Min familj kom ner förra helgen och då tog vi en tripp till Köpenhamn. Vi hade en himla tur med vädret. De var soligt och varmt hela dagen. När vi kom fram shoppa vi lite på ströget, jag köpte en fin klocka från pilgrim. När affärerna hade stängt gick vi till Christiania. För er som inte vet vad det är så är det en fristad i Köpenhamn. Ett ställe där droger är tillåtet, ej tungre. Så ett ställe där alla röker på, och inte är det små saker dom röker på heller. Vill påpeka att vi rökte inte på. Vi turistade bara.
På kvällen gick vi till parken och såg Roger Waters, tidigare medlem i Pink Floyd. En häftig konsert.
Det var en väldigt trevlig dag i Köpenhamn. Vi gick säkert flera mil den dagen. Hade ont i fötterna flera dagar efter.

Lite bilder..










Måste säga att Köpenhamn är en jätte fin stad. Älskar't

Eurovision

Som resten av Europa tittar jag på Eurovision. Hejar självklart på Saade, men om inte han hoppas jag på Italien eller England. Eller Tyskland.
Ska bara sen en tio minuter till. Klockan halv börjar nån thriller på nån annan kanal jag hellre vill se. Knappar väl över om filmen är dålig eller när röstningen är.

Ska koka te nu och värma lite rabarerpaj från igår. Ha en fin kväll

Rabarberpaj

Ligger nyduschad i sängen med lite nybakad rabarberpaj och tittar på Casino Royal. Härlig kväll.
Hoppas ni har en fin kväll. Puss



Liggaisängenheladagendag

Jaa idag är det nog en sån dag. Har inte så dåligt samvete över det heller. Det regnar och är tråkigt ute. Vi har haft bra och skönt väder en dag den här veckan och det var i måndags. Hoppas på en bättre vecka nästa vecka men massor av sol och värme.

Ska ta in skolbäckerna in till sängen och skriva lite mer idag. Varvar det med några avsnitt av Big Brother jag missat.
Hoppas ni får en bra dag oavsett väder! Puss


Jade Jagger

Sitter och försöker plugga. Inte helt lätt. Hatar att skriva.
Funderar på att gå ner på stan och kolla in Jade Jaggers kollektion för indiska. Det låter lite roligare än plugg. Kan plugga när jag kommer hem igen. Det låter som en fin plan. Visst?!


Dålig start på dagen

Usch vilken morgon jag haft. Har drömt två läskiga drömmar.

I första drömmen var Johan och hans pappa mördare och kanibaler. De mördade folk i en stuga och sen stycka och tillaga dom. Jag var så jäkla rädd att nästa gång var det min tur. Men icke. På vägen hem från stugan, som låg vid Göteborg, stanna vi vid en skola för att låna toaletten. Där passar Johan och hans pappa på att snorta kokain och dricka sprit, båda i rejäla mängder. Det finns en polis på skolan som känner lukten av sprit och ger dom en liten böter för rattfylla men de får fortsätta köra. Jag är livrädd för att sätta mig i bilen med dom men kan inte fly för dom har koll på mig hela tiden.

usch det var så himla läskigt. När jag vakna var jag fortfarande rädd för Johan. Han fick hålla om mig för att jag skulle känna mig lugn men det hjälpte inte..

För att göra min andra dröm väldigt kort så hamna jag och pappa på havet i en gummibåt. I havet fanns jätte många valar. Låter inte läskigt alls men jag gillar inte alls havet och stort öppet hav. Ännu mindre djuren som bor där. Skitstora djur som väger ton vill man knappast möta. Nej nej.






Mår dåligt och får en klump i magen när jag ser dom här videorna.

Varmt

Idag har det varit galet varmt ute. Låg faktiskt ute och solade och pluggade nån timme idag. Varmt med skönt. Hoppas det blir bra väder imorgon med så jag kanske kan få lite färg i år.
Joo mycket annat har inte hänt idag.
Hoppas på att få Word på datorn idag så jag kan börja skriva på mitt paper imorgon.


Om sanningen ska fram

Kan inte bestämma mig om jag tycker om låten eller inte...


110505

Hallå! Är helt slut. Har precis tränat lite här hemma. Eller lite å lite, ganska lagom mycket faktiskt. Känner inte för att gå till gymmet längre. Har inte varit där på jätte länge nu... Det började bra men sen åkte jag hem till Nykvarn och efter det sket det sig. Onödiga pengar..

Imorgon kommer min familj ner. Dom ska vara här i helgen och hälsa på. Det blir nog Köpenhamn på Lördag. Hoppas att vädret blir bättre. Lite sol och värme skulle vara skönt.

Ska försöka få tag på Mediamarkt idag också. Vill veta om min dator är klar. Har försökt få tag på dom i tre dagar men dom vill inte svara. Har dessutom ringt upp mina pengar på dom, lite surt. Får ladda på mer pengar igen och fortsätta försöka få tag på dom. Någongång borde dom ju svara tycker man..

Hoppas ni får en bra torsdag!
Puss på er.

Påskbilder






















1 maj

Maj maj måne jag kan lura dig till skåne. I skåne finns en apa som kan lura dig tillbaka!

RSS 2.0