090529

Hej alla söta! hur mår ni?
Jag själv håller på att dö av svält, ovanligt va? :P Nä men jag ska snart äta så jag ska försöka överleva dom sista 10 minutrarna.
Tänkte berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna..

I tisdags åkte jag och Jimi in till stan (sthlm) för att leta kostym till hans studenten som är nästa fredag. Vi gick på stan ett par timmar och leta i olika affärer, men köpte ingen kostym. Jag köpte inte heller någongting. Det är inte ofta jag kommer hem från stan utan en påse. Denna gång gick vi inte ens i en enda affär för min skull. Mycket ovanligt :P
När vi kom hem la jag mig i sängen på en gång och titta på Anne på grönkulla. Jag älskade dom filmerna när jag var mindre. Kolla ofta på dom hos Inger (våran gamla dagmamma). Är överlycklig att dom går på TV nu. Så klockan fem i åtta på till nio på tosdag är jag upptagen!

I onsdags var en vanlig dag med jobb. Åkte in till Adam för att lämna hans busskort och träffade Josefin för att få nycklarna till LBL eftersom jag hoppar in för henne på lördag.

I torsdags åkte jag och jimi in till sthlm igen. Denna gång för att klippa oss. Det är min studentpresent till han. Så vi gick dit vi har klippt oss förut och där vi vet att det är bra. Men då ligger salongen inte kvar utan har flyttat till någon gata vi inte har en aning om vart den ligger. Så vi letade efter en ny salong. Vi gick till slut till en salong vid nån kebab som vi åt på på tisdagen. Dom som jobbade där var unga, vi ville inte bli klippta av någon gammal tant som inte fattar hur man vill ha det. Så vi gick in där i hopp om att det skulle bli bra. Jimi tunnade ut och jag klippte lite kortare och lite uppklippt. Blev jag nöjd? NEJ. Min uppklippning blev jätte dåligt. Hon klippte upp mig på ett kosntigt sätt. Bara rakt av och sen var det klart. Har aldrig varit med om de innan. Dåligt!
Sen mötte vi upp pappa så fick han betala en kostym som jimi hittade på brothers. Han kommer att bli så fin! :D

Nu ska jag äta och se på djävulen bär prada med pappa! Bye bye

ps. vi såg Peter Svartling (han satt i förra idoljuryn) både i tisdag och i torsdag

Kläder

Bilder från dagens middag, köp och köpen i vångåker.


Middag på kungs grillen. Stekt strömming, potatismos och lingonsylt. SUPERGOTT!


Shorts HM 198kr


T-shirt, Tiger 250 kr. Vingåker


T-shirt Levis 250Kr. Vingåker


Skor 300kr. Scorett outlet


Världens sexigaste kvinna

Inte konstigt...






Duktigt Malin

Idag har jag varit duktig. Duktiga jag glömde både mitt busskort och plånboken hemma idag. vilket betyder att jag inte kommer hem från jobbet. Jag behöver ju inte busskortet på morgonen eftersom jag åker med pappa. Så jag glömde dom i min andra väska. Typiskt mig. Och efterso jag inte hade plånboken med mig kunde jag inte köpa en enkel resa hem heller. Men jag pomenerade från saltskog till stan. Där väntade jag på adam en halvtimme ungefär. Han var gullig och lånade ut sittbusskort till mig. Tack Adam!! Sen fick jag vänta yttligare tjugo minuter på att min buss skulle komma. Jag kom hem i alla fall, det är det som är det viktiga.
Idag ska jag inte glömma bort att föra över busskortet och plånboken till min väska jag ska ha i morgon.
När jag kom hem så cyklade jag och jimi ner till affären för att köpa mat. Så till lunch blev det potatissallad och rostbiff, och lök så klart. Sen tog jag på mig bikinin och gick ut och solade, men det blir så himla tråkigt efter ett tag så jag klippte gräset i stället. Man får ju jämnare färg om man rör på sig och lite armmuskler kanske ;)

I morgon blir det jobb och kanske stockholm med jimi.
Ta hand om varandra. Puss och Kram

????

Anonym som vill att jag ska fråga vem bonnie är, vem är du?

Vingåker outlet

God kväll ni underbara människor. Hur står det till?
Idag mår jag bra. Har haft en bra dag. Började med sovmorgon och tittade på sista avsnittet av hedebyborna med pappa. Har sett mång av de 18 avsnitt och serien är faktiskt bra. Väldigt många bra skådispelare. Efter de tog jag en snabb dusch för vi hade brottom för vi skulle till Vingåker Outlet och titta på kostym till Jimi. Så en snabbdusch och drog på lite kläder sen in i bilen. Jag fick köra dit. Pappa sa att det skulle ta ungefär en timme. Det tog två.  Kom inte ihåg att det var så långt bort. Har varit där en gång innan, för flera år sen. Men att det var typ 13 mil bort trodde jag inte. Jag körde i alla fall dit och det gick bra. Men bönderna där borta kör ju lite som dom vill. Ingen hastighetsbegränsning på dom små vägarna inte. Vi kom dit vid tre tiden och sen började jakten. Jimi skulle som sagt ha kostym till stundenten och jag letade efter byxor. Jag hittade inge byxor och tyckte först att dom inte hade något fint alls. Men sen började jag leta mer noga och hitta massa saker jag vill ha. Men det blev en t-shirt från Tiger och en t-shirt från Levis och ett par trosor från Frank Dandy. Sammalagt gick det på ungefär 600 kr. Jimi hittade ingen kostym men två tröjor. Pappa hittade också lite kläder.
Det finns så himla mycket kläder att man skulle kunna gå där inne från dom öppnar till dom stänger. Det är sjukt stort. Men det bästa är att det är billigt. Annars hade de inte varit värt den långa resan.
Juste. Brevid outletet finns ett scorett oulet och där hittade jag jordens sötaste skor. Endast 300 kronor. Är kär i dom. Vill ha på mig dom hela tiden. Skulle sova med dom om jag kunde :P

Min körning går mycket bättre nu, så jag ska boka halkan nu. Men måste berätta att jag körde i södertälje igår. Och en bussjävel håll på att köra in i mig. Det var en korsning och han ska lämna företräde till mig och jag kör och det gör han med, så jag tvingas tvärbromsa. Idiotjävel. Turkjävel. Tur att jag inte hade någon bakom mig annars hade de inte gått bra.

Aja, lägger upp bilder på skorna och kläderna sen.
Hade bra. Puss och Kram!

090521

a heart ain't a brain
but i think that i still love you
a happy ending makes you cry
cuz it ends when you don't want to and it makes perfect sense to end it like the start
how do i explain this nonsense to my heart?
a heart ain't a brain
but i'm thinkin that i still love you


090520

Hej hej hallå dagboken. Idag är det onsdag. Och denna vecka är en kort vecka. Gud vad jag älskar korta veckor. Förra veckan var jag också ledig torsdag och fredag. Det är så himla skönt. Men för att vara ledig åp fredag måste jag jobba 3 timmar ikväll. Så jag tar fyra bussen in till stan. Men det är det värt.
Men det blir ingen riktig långhelg för jag jobbar på lördag. Men jag längtar faktiskt lite.

Well, måste äta något nu sen ska jag ta på mig andra kläder och sen åka och jobba. Vi hörs senare!

Njurinflamation

Nä jag vet inte. Men jag har väldigt ont i min högra njure. Jag tror det är njuren jag har ont i. Och det gör grymt ont. Kan inte sträcka på mig, kna knappt gå utan att de gör ont, inte sitta heller.. Måste kolla upp de med någon kunnig person om det inte går över om någon dag.
Jag har inte ont när jag kissar så de kan inte vara njursten eller urinvägsinfektion som har spridit sig uppåt.
Men vad är det för fel?

Bilder från fredagen


Sara <3


Jag


Jag och Sara <3


Min trasiga sko :(

Fredag+Lördag

Hej hallå. Igår var det fredag och min käre vän Sara kom hit. Jag plockade upp henne i cemtrum vid halv två tiden. Vi gick hem till mig och åt lite mackor och började göra oss i ordning sakta men säkert. Fixade håret och naglarna innan middagen. Till middagen korkade vi upp en flaska Asti. Sen gjorde vi oss i ordning med kläder och smink. När vi var klara var pappa snäll och körde oss till tåget. Tur det för det hade tagit väldigt lång tid att gå ner dit med våra skor. Vi båda trode att vi skulle klara oss hela kvällen i skorna. Ack så fel vi hade. När vi kom fram till stockholm gick vi och sate oss vid ett par bord och stolar och drack våran cider vi hade. vi gjorde våran egna "uteservering". Väldigt mysigt faktiskt. Sen gick vi vidare till kungsträdgården och skulle in på Royal Garden, men det såg att vara så mycket äldre människor kvar där så vi tänkte att vi skulle gå till k-15 för att kissa och ta en drink och sen gå dit lite senare. Så vi gick till k-15. Vakten var gullig och släppte in oss gratis, behövde bara betala garderoben. Så vi gick på toa och sen beställde en varsin dricka. K-15 var total fail. Det var tp Jag och Sara och ett par tjejer till. Helt tomt och dött. Och iskallt. Så efter 40 minuter kanske så valde vi att gå till royal garden. Men på vägen dit har vi så jäkla ont i fötterna att vi bara vill gråta. Och jag upptäcker till min fasan att min älskade sko har gått sönder. Spänner längst fram har lossnat på ena sidan. Mina finaste skor. Så dom måste jag ta till skomakaren någon dag. Men eftersom vi har så ont i fötterna bestämmer vi oss för att åka hem istället. Så vi går till pendeltåget för att åka hem. Då slipper vi ta nattbuss och taxi hem, nu gick det med pendel och sista bussen hem, och det spar en massa tid och pengar. På tåget kommer dock ett par killar och är väldigt jobbiga och kläninga och störda. idioter. Blir någon förvånad när jag säger att dom var utlänningar och kommer från Södertälje?
Hann med sista bussen hem i alla fall och somnade så fort vi la huvudet på kudden.

Idag är det lördag och Sara åkte hem vid halv elva. Jag tog halv tolv bussen till Södertälje för att klockan ett hade jag riskettan. Riskutbildningen om droger, alkohol och trötthet som alla måste gå innan de tar körkortet. 3 timmar lång föreläsning. Har hört att den ska vara tråkig, men jag tyckte den var intressant. Visst var mycket självklart men jag hade vädligt bra lärare så det gjorde nog mycket. När den var klar så fick jag vänta en timme på bussen hem. Men adam kom och gjorde mig sällskap. Han skulle nämligen hem till oss. Eller han och jimi skulle hem till Rasmus och pappa skulle köra dom, men det jag ville övningsköra så det blev jag som körde.
När jag och Pappa kom hem så gjorde vi mat och kollade på robinson. Det är alltid lika spännande. I love it! :D

Nu söta vänner måste jag lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och jobba! God natt!

Britney Spears

Ojdå. Har precis gjort ett impulsköp. En konsertbiljett till Britney Spears. Fast det ska bli äldigt roligt. Vet inte vad som flöj i mig, men nu är den betald i alla fall. Så jag är 1040 kronor fattigare, men det komer de nog att vara värt. Hoppas jag. Även denna konsert kommer jag att gå själv. Mina vänner har inte samma musiksmak som mig, och om det är någon som har det är det för mycket velande fram och tillbaka, så då skulle biljetterna vara slut. Jag gick själv på justin timberlake för två år sen och det var det helt klart värt. De är nog den bästa konserten jag har gått på. Så jag tänker inte låta bli att gå på en urhäftig konsert bara för att ingen vill gå med mig. Nej nej!
Åh vad jag längtar. 13 juli 2009, Globen!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D


You don't know what you got till you're missing it a lot

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Hurtful

Oj. Vad dåligt jag mår nu. Har aldrig lyssnat på Erik Hassles låt, hurtful. Eller jag har ju hört låten, men jag har aldrig riktigt lyssnat på den. Förens nu. Jag tycker den är väldigt stark. Mår konstigt när jag lyssnar på den. Känner mig tom på något sätt. Ingen skön känsla. Men jag tycker att det är en jätte bra låt och jag tycker att Erik Hassle är en jätte bra sångare. Och meningen med låtar är väl att de ska väcka känslor. Och det har låten gjort. Men vilka känslor vet jag inte. Och jag vet inte varför heller...

Erik Hassle - Hurtful


Ledig

Hej mina vänner. Idag är en bra dag. Vet ni varför? För att jag är LEDIG! Har jobbat i 17 dagar så jag bad om att få ledigt idag och imorgon. Kroppen orkar inte att jobba så mycket. Var helt slut. Och idag har jag megaont i nedre ryggen.. vet inte om jag har sovit på något konstigt sätt. Men jag är glad ändå. Så hittills har jag legat i sänge och degat, ätit frukost i soffan, duschat och settat vid datan. Ska snart in till stan en sväng. Kanske sola en stund. Jag solade igår också så jag har inte bestämt mig om solningen idag. Vi får se helt enkelt. Måste städa idag också för imorgon kommer Sara hit! Det ska bli jätte roligt att hon kommer. Vi ska äta middag, dricka lite och sen ska vi bege oss mot stora staden Stockholm för en sväng om :D Det ska bli riktigt roligt. Jag har inte varit ute på flera månader, så jag känner mig som ett barn på julafton :P

Och på lördag ska jag på riskutbildningen som nu krävs för att man ska få ta körkort. Ser inte fram emot det. Typ fyra timmars utbildning på en lördag eftermiddag. Frå klockan ett till fem. Roligare saker finns ju att göra :P
Utbildning är på min körskola så när jag är där ska jag nog passa på att köpa några fler körlektioner så att jag kan ta mitt körkort snart!  Innan november måste jag ha det! Annars måste jag förnya mitt tillstånd och måste då gå handledarkursen och de vill jag inte, så innan november är mitt mål!

Ska gå och sminka mig nu.
Ta hand om er. Puss och kram!


Jag och Sara <3

Jag vet att du finns där...

Under ytan
Finns stora och små
Under ytan
Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren
Där i botten av oss själva
Under ytan

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Det skrattas och det skålas
Men slutar snart i kaos
Någon sparkar och slår en stackare där
Som är helt utan chans
Jag ser att ingen verkar bry sig
Och inte heller jag
Rädslan är för stor och stark
För att göra något alls

Under ytan
Skäms jag för mig själv
Under ytan
Bränner bilden mig

Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet att du finns där
Jag vet, jag vet, jag vet

Jag tänker på dig ofta
Om du varit min egen bror
Då hade också jag förvandlats
Till ett monster utan nåd
När jag ser all den ondska
Som vi människor släppt lös
Det meningslösa lidandet
Då har jag svårt att förstå
Att alla har vi varit barn
Och hjälplösa nån gång
Älskat utan gränser
Älskat utan tvång

Under ytan
Är vi alla små
Under ytan
Kan en god själ förgås

Prinsessa


Knarka eller leva

Äntligen är det grönt ute. Det är så himla härligt nu när träden har slagit ut och är helt gröna. Jag tycker jag att man blir mycket gladare och lugnare.

Har varit i stockholm idag. Gick ett par timmar och kollade på stan. Jag var ute efter en kofta men kom hem med en jacka. Jag är riktigt glad över att jag hittade den. Det är inte ofta jag är så glad efter jag har handlat något, men denna gång blev jag det. Den är så himla söt! Hittade den på Zara för 549 kr. Men det var den värd. Hittade också en annan fin jacka där för typ 750 kr, men jag lät den vara, det var svårt men idag fick den stanna :P


min nya jacka :)

På stan så köpte jag en cheesburgare på donken, den som ligger mittemot punk shop. Jag stod i fönstret vid ingången och så kommer två män och ställer sig brevid mig. Båda pundare. De börjar prata om vad de "behöver", vad de ska köpa. Jag blir så jävla förbannad och äcklad. Jag är inte rädd för pundare och sånt folk och tycker igentligen att de får sköta sitt så länge de inte stör någon annan. Men idag blev jag förbannad och äcklad att jag slängde halva hamburgaren och gick. Jag anser att alla människor har två val. Antigen går man höger eller vänster, tycker ja eller så tycker man nej, säger bu eller bä. Antinge så väljer man att knarka eller så låter man bli. Man har ett val. Och jag kan för mitt liv aldrig förstå vad som får en att vilja börja knarka och välja bort livet. Hur många där ute är det inte som har en familj dom har valt bort? Är det värt att bo i en trappuppgång och tigga på gatan för att knarka istället för att leva med familj och ha ett jobb och en inkomst, ett tag över huvudet? Är det värt kicken man får?
Vad man som förälder måste känna sig ottilräcklig och skuld. Jag tror att om jag hade barn som knarkade så skulle jag ta på mig skulden och tycka att jag hade uppfostrat dom fel. Vilket är fel att känna. Men jag tror att man gör det. Och så lever man nog i en lögn. Man vill inte se och förstå hur långt det har gått. Jag vet inte alls hur det är men jag kan tänka mig att det är något sånt..
Jag förstår verkligen inte. Kan någon förklara för mig varför man väljer knark framför livet!?

Ett lugnande bad

Jag var så jävla arg tidigare idag, men så bestämde jag mig för att ta ett bad och blev genast mycket lugnare. Tog ett långt varmt bad, gjorde en ansiktsmask och rakade bena. Allt blev mycket bättre sen.
Igår så storstädade jag mitt rum också. Bytte sängkläder och vädrade alla kuddar och täcken, tog ut och skakade mattan, dammsug och skurade golvet och dammade. Så det känns jätte mysigt att gå in i rummet, speciellt om sängen är bäddad. Tog också bort ett täcke.. har haft två täcken, ett till mig och ett till Adam, men jag har nu kommit fram till att jag klommer att få sova ensam ett bra tasg fram över så jag valde att ta bort ena täcket. Det känns lite tomt faktiskt. Men jag ska nog klara det.

Ska se på Greys nu sen väntar sängen!


Arg

Är så jävla förbannad att jag skulle kunna sparka sönder en vägg. Eller krossa ditt huvud med mina händer

Jäsp

God dag alla härliga människor! Hur har ni det ute i de tråkiga vädret. Här har det ösregnat i typ två timmar. Fick till och med strömavbrott för en timme sen, de var som tur bara i tio minuter ungefär. Det blir så tråkigt när det är strömavbrott. Ingenting fungerar då. Tvn, datorn, kylskåpet, lamporna eller telefon. Finns inet mycket mer att göra då än att läsa. Vilket jag tycker om men idag hade jag ingen ork alls att läsa. Är sjukt trött nu. Har inte fått sovit på en evighet känns det som. Går upp väldigt tidigt och jobbar som en dåre. Visserligen jobbar jag bara till elva nu, eller jag har jobbat över. I måndags fick jag skriva 10 timmar på tidsrapporten, i går jobbade jag två timmar extra och idag jobbade jag en timme extra. Jag känner att jag skulle behöva en semester. Att få vila ut ordentligt. Eller bara vara ledig två-tre dagar. Det vore toppen.
   Vanligt vis hade jag känt mig glad över att det är onsdg, för då är det bara två dagar kvar tills helg. Men nu jobbar jag ju helger så nu känner jag mig inte lika glad över det :P Men men allt kommer nog att lösa sig.

Jag kan berätta att i söndags fick vi finbesök på  LBL (Lådbilslandet). Henrik Hjelt från parlamentet kom med sina barn. Han har varit på LBL tre år i rad nu tror jag. Och så kom Sofia Wistam, just nu programledare för Wipeout. Jajemensan, fin besök var det! :P

Nä nu ska jag ta något att äta och se på lite tv:
Vi höres. Puss och Kram

God natt


Jobb

Idag öppnade vi lådbilslandet igen. Nu har vi öppet helger fram till midsommar, sen har vi öppet varje dag fram till början av augusti någon gång. Så nu har det börjat. Som jag redan har sagt så ska jag jobba välidgt mycket i sommar, men det ska nog gå bra. Känns väldigt bra att vara tillbaka dit. Det känns nästan som ett andra hem. Jag har saknat stället. Och alla som jobbar där. Men mest har jag nog saknat de dagar då det regnar och det knappt är något folk där. Då sitter vi (cafepersonalen) och dricker te och äter kanelbullar och pratar strunt. Det är välidgt mysigt. Så jag hoppas på en regning sommar ;D

Det som är jobbigt nu är att jag jobbar både helg och vardagar. Får aldigt sova ut :P Men jag ska nog överleva. Det är bara den här och nästa helg jag jobbar både lördag och söndag, sen blir det bara en dag.

Måste äta nu. Och så börjar ju Robinson snart. Underbart! :D


RSS 2.0